ZYRAFETE YMERAJ, U.D. DREJTORESHË E QENDRËS KORREKTUESE NË DUBRAVË

“Betimi për Drejtësi”

Ndiqeni intervistën me ushtruesen e detyrës së Drejtoreshës së Qendrës Korrektuese në Dubravë, znj. Zyrafete Ymeraj. Ndiqeni se çka ofron Burgu i Dubravës? Cila është gjendja e sigurisë? Si kanë ndodhur arratisjet spektakulare nga ky burg? Si ka bashkëpunuar stafi për këto arratisje? Pse futen mjetet e palejueshme në burg si telefonat celularë, armë të ftohta, të nxehta dhe droga të ndryshme? Kush i lejon këto? Sa ka veprimtari korruptive brenda këtij burgu? A ka të atillë që janë Zot brenda burgut? Sa realizohen të drejtat e të burgosurve? Cilat janë ankesat e të burgosurëve? Sa arrijnë të burgosurit që të risocializohen për t’iu kthyer jetës normale në liri?

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë