Zhduket një vajzë në Ferizaj

POLICIA
Author

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

Janar 13, 2021

Prishtinë – Policia e Kosovës ka njoftuar se një femër është zhdukur në Ferizaj.

Sipas Policisë, nëna e viktimës ka raportuar se vajza e saj është larguar nga shtëpia para disa ditësh dhe nuk është kthyer më. Rasti është cilësuar si person i zhdukur.

“Ankuesja femër kosovare ka informuar se vajza e saj viktima femër kosovare, është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më. Njësia përkatëse policore është duke e hetuar rastin”, thuhet në raporton 14 orësh. /BetimipërDrejtësi