VIDEO : Prokuroria Anulon Vendimin E Kundërligjshëm Të Prokurores Drita Hajdari

drita_hajdari
Author

Mediat kanë raportuar promon e emisionit “Betimi për Drejtësi” për debatin rreth konfiskimit të pasurisë së paligjshme në Kosovë dhe sesi Prokurori i Shtetit ka anuluar vendimin e kundëligjshëm të prokurores, Drita Hajdari.

Prill 29, 2014

Mediat kanë raportuar promon e emisionit “Betimi për Drejtësi” për debatin rreth konfiskimit të pasurisë së paligjshme në Kosovë dhe sesi Prokurori i Shtetit ka anuluar vendimin e kundëligjshëm të prokurores, Drita Hajdari.

Shih lajmin e plotë në MITROVICALI.COM