Testi i prokurorëve

“Betimi për Drejtësi”

“Në Fokus” do të ndiqni storien, e cila flet për rezultatet e anketës së zhvilluar me 91 prokurorë rreth të kuptuarit e risive në drejtësinë penale. Rezultatet nxjerrin në shesh disa prokurori, në të cilat asnjë prokurorë nuk është përgjigjur saktë në pyetjet e anketës. Të kuptuarit dhe zbatimi i procedurës penale, rezulton të jetë i ndryshëm jo vetëm në mes prokurorive por edhe në mes prokurorëve të të njëjtave prokurori.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë