Tërhiqen pesë kandidatë për Kryeprokuror të Shtetit

“Betimi për Drejtësi”

Prej gjashtë kandidatëve në garën për Kryeprokuror të Shtetit, pesë prej tyre janë tërhequr nga gara. Në garë ka mbetur vetëm kandidati Aleksandër Lumezi. Në këtë storie paraqiten letrat e tërheqjes me arsyetimet e pesë kandidatëve të tërhequr. Ata akuzojnë Këshillin Prokurorial të Kosovës për degradim të procesit të përzgjedhjes për Kryeprokuror të Shtetit dhe shkeljet ligjore, të cilat ata pretendojnë se janë bërë në këtë proces.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë