SYLA: MASA E SHQIPTUAR NGA ZPD-JA APSURDE DHE E PADREJTË (VIDEO)

“Betimi për Drejtësi”

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Mitrovicë, Shyqri Syla, konsideron se masa e shqiptuar ndaj tij nga Komisioni Disiplinor ka qenë e panevojshme dhe absurde. Kjo masë ishte shqiptuar për faktin se Syla ka kërkuar qasje në shkresat e lëndës së Gani Gecit, i dyshuar për një vrasje në Skenderaj, gjatë kohës kur  ky i fundit ishte liruar nga paraburgimi me vendim të prokurores Vaihde Badivuku. Ndiqeni se çfarë thotë Kryeprokurori Shyqyri Syla për emisionin “Betimi për Drejtësi”.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë