SI I FSHEHIN ZYRTARËT  E LARTË BIZNESET E TYRE?

“Betimi për Drejtësi”

AKK në mesin 800 formularëve të kontrolluar vitin e kaluar, sipas Drejtorit të kësaj agjencie Hasan Preteni, në 43 raste ka ushtruar kallëzime penale ku ka dyshuar dhe ka gjetur prova për mos deklarim real të të hyrave dhe fshehje të bizneseve. Gjatë një interviste për emisionin “Betimi për Drejtësi”, Preteni ka thënë se këto prova janë siguruar  nga Administrata Tatimore dhe Agjencia e Regjistrimit të Bizneseve. Por edhe në këto rate, Preteni thotë se dënimet e gjykatave kanë qenë minimale. Ndiqeni se çfarë thotë Preteni për këto raste?

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë