SI E VLERËSON BAHRI HYSENI AUTORITETIN E KRYEPROKURORIT TË SHTETIT PËR SHKARKIMIN E KRYEPROKURORËVE?

“Betimi për Drejtësi”

Anëtari i Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), Bahri Hyseni, në emisionin “Betimi për Drejtësi” ka folur lidhur me autoritetin e Kryeprokurorit të Shtetit për të shkarkuar Kryeprokurorët e Prokurorive përkatëse. Sipas tij, në asnjë rregullore nuk thuhet që Kryeprokurori i Shtetit ka të drejtë t’i shkarkoj nga detyra kryeprokurorët dhe kjo nuk bije ndesh me asnjë ligj. Ndiqeni arsyetimin e Bahri Hysenit në lidhje me rregulloren e kontestuar nga përfaqësuesi i shoqërisë civile?

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë