SHUMICA E GJYKATËSVE TË KRIMEVE TË RËNDA NË FERIZAJ NË SEMINAR, NUK KA SEANCA

Raporton: Verona KADRIU dhe Bukurezë SURDULLI

Ferizaj – Shumica e gjykatësve të Departamentit të Krimeve të Rënda në Gjykatën Themelore në Ferizaj, të martën, nuk kanë mbajtur asnjë seancë gjyqësore. Në këtë ditë, gjykatësit e këtij Departamenti Ibrahim Idrizi, Sahit Krasniqi,dhe Hysnije Gashi gjendeshin në një trajnim në Rugovë. Gjykatësi Musa Konxheli gjendej në Gjykatën Evropiane të Strasburgut, ndërsa, i vetmi ka qëndruar gjatë gjithë ditës në këtë gjykatë prej gjykatësve të këtij Departamenti është gjykatësi Agim Maliqi. “Betimi për Drejtësi” ka kontaktuar Kryetarin e kësaj Gjykate, Bashkim Hysenin, i cili ka konfirmuar se një pjesë e këtyre gjykatësve kanë qenë në seminare brenda dhe jashtë vendit.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë