Shtyhet sërish seanca për dallaveret me diploma

Raporton: Fjolla GAXHA

Gjakovë – Seanca e paraparë për të mërkurën në Gjykatën Themelore në Gjakovë kundër Njazi Xharavinës është shtyrë sërish për shkak të mungesës së të akuzuarit.

Avokati me anë të një parashtrese kishte kërkuar nga gjykatësi që seanca të shtyhet për shkak të gjendjes jo të mirë shëndetësore të klientit të tij.

Gjykatësi morri aktvendim seanca të shtyhet më 13 tetor 2016, në ora 11.

Ish-Prokuroria Publike Komunale në Gjakovë kishte ngritur aktakuzë në dhjetor 2010, me të cilën akuzonte të pandehurin se duke qenë zyrtar në Shkollën e Lartë Pedagogjike në Gjakovë ka shpërdoruar detyrën zyrtare. Sipas aktakuzës, Xharravina kishte regjistruar në librin amëz të këtij institucioni një person, të cilit ia kishte regjistruar të gjithë semestrat dhe provimet si të përfunduara dhe në fund ia kishte lëshuar një diplomë për mësim klasor.

Sipas organit të akuzës të gjitha këto veprime, i akuzuari i kishte bërë kundrejt një shpërblimi prej 2 mije eurove.

 

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë