Shkalla e dytë e drejtësisë (Emisioni i plotë)

Author

“Betimi për Drejtësi”

Tetor 10, 2020

Prishtinë – Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për sfidat e Gjykatës së Apelit. Cila është performanca e përgjithshme e shkallës së dytë? Çfarë thotë kryetari i Gjykatës së Apelit lidhur me Udhëzuesin për Politikën Ndëshkimore? Si trajtohen rastet e korrupsionit nga Apeli? Për të gjitha këto dhe më shumë, ndiqeni intervistën me kryetarin e Gjykatës së Apelit, z. Hasan Shala.

Gjithashtu, në këtë emision do të ndiqni edhe rubrikën e përjavshme të monitorimit të rasteve të korrupsionit, në të gjitha gjykatat e Kosovës.