Sfidat në Shërbimin Korrektues (Emisioni i plotë)

Author

“Betimi për Drejtësi”

Shtator 19, 2020

Prishtinë – Ndiqeni intervistën me drejtorin e përgjithshëm të Shërbimit Korrektues të Kosovës (ShKK), Nehat Thaçi.

Cilat janë sfidat me të cilat përballet Shërbimi Korrektues të Kosovës? Cila është gjendja në burgjet e Kosovës, sa i përket infektimit të të burgosurve me koronavirus? Sa persona nga stafi i SHKK-së janë infektuar me Covid-19? Cilat janë risitë e draftit të ligjit të ri që pritet ta rregullojë në tërësi sektorin në fjalë? Si është duke funksionuar aktualisht ShKK?

Për të gjitha këto dhe më shumë ndiqeni intervistën me Nehat Thaçin. /BetimipërDrejtësi