Sfidat në përfitimin e 10% të Trustit

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” ku është trajtuar tema: Sfidat në përfitimin e 10% të Trustit.

Në bazë të Ligjit për rimëkëmbje ekonomike, është mundësuar që me qëllim të rimëkëmbjes ekonomike, qytetarët do të munden të tërheqin 10% të kursimeve pensionale, të ruajtura në Fondin e Kursimeve Pensionale-(Trustit).

Cilat janë problemet më të cilat janë ballafaquar një pjesë e qytetarëve lidhur me tërheqjen e 10% nga Trusti? Pse bankat në Kosovë disa qytetarëve ua kanë bllokuar mjetet e 10%? Si e përcakton ligji tërheqjen e 10% të Trustit edhe nëse qytetarët kanë borxhe dhe procedura përmbarimore?

Për të gjitha këto dhe më shumë, ndiqeni emisionin e plotë. /BetimipërDrejtësi

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë