Sfidat në mbrojtjen e të drejtave të njeriut

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” lidhur me sfidat në mbrojtjen e të drejtave të njeriut.

Lidhur me këtë, ndiqeni intervistën me Avokatin e Popullit, Naim Qelajn, ku do të flitet  për gjendjen e të drejtave dhe lirive themelore të njeriut, raportin e publikuar në muajin e kaluar nga Institucioni i Avokatit të Popullit.

Po ashtu në intervistë flitet se cilat kanë qenë rekomandimet nga Institucioni i Avokatit të Popullit për pagesën e energjisë eklektike në veri të vendit dhe a janë marrë për bazë nga Kuvendi i Kosovës këto këshilla, si dhe sa ka reflektuar pandemia COVID-19 në rrezikimin e të drejtave dhe lirive të njeriut, qoftë në nivel të politikave në nivel Kuvendi, Qeverie apo edhe të institucioneve të drejtësisë.

Për të gjitha këto dhe më tepër ndiqeni emisionin e plotë./BetimipërDrejtësi

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë