Sfidat e sundimit të ligjit në Mitrovicë (Emisioni i plotë)

Author

“Betimi për Drejtësi”

Tetor 1, 2020

Prishtinë – Ndiqeni intervistën me kryeprokurorin e Prokurorisë Themelore në Mitrovicë, Shyqyri Syla.

Cilat janë sfidat me të cilat ballafaqohet sistemi i drejtësisë në rajonin e Mitrovicës? Në Prokurorinë Themelore në Mitrovicë, a është ekuivalent numri i prokurorëve serb dhe shqiptarë? A do ta hartojë këtë vit kryeprokurori Syla Planin Vjetor të punës? Si qëndron situata me lëndët e vjetra në këtë prokurori? Sa aplikohen procedurat alternativa nga prokurorët e kësaj prokurorie?

Për të gjitha këto më shumë ndiqeni intervistën me kryeprokurorin Shyqyri Syla. /BetimipërDrejtësi