Sfidat e Departamentit Special

“Betimi për Drejtësi”

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për sfidat e Departamentit Special të Gjykatës Themelore në Prishtinë. Cila është performanca e përgjithshme e Gjykatës Themelore në Prishtinë në vitin 2019? Cilat kanë dhe janë sfidat e themelimit të Departamentit Special? Sa gjykatës dhe staf janë në këtë Departament dhe sa janë të mjaftueshme resurset aktuale për funksionimin e mirëfilltë të tij? Çfarë lëndësh ka në punë tash për tash Departamenti Special? Si janë duke u trajtuar rastet e krimeve të rënda në Departamentin Special dhe apo respektohen afatet ligjore në këto lëndë? Sa lëndë të korrupsionit janë duke u trajtuar nga Departamenti Special? Si është e mundur që në këto lëndë të korrupsionit, nuk ka asnjë profil të lartë të përfshirë? Cilat janë pritjet e Departamentit Special në trajtimin e rasteve të krimeve të rënda? Si do rritet llogaridhënia në trajtimin e rasteve në Departamentit Special? Për të gjitha këto dhe më shumë, ndiqeni intervistën me Kryetaren e Gjykatës Themelore në Prishtinë, znj. Afërdita Bytyçi.

Gjatë emisionit ndiqeni rubrikën e rregullt të monitorimit të rasteve të korrupsionit të trajtuara në të gjitha Gjykatat e Republikës së Kosovës.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë