Sfidat e Akademisë së Drejtësisë

“Betimi për Drejtësi”

Prishtinë – Ndiqeni intervistën me drejtorin ekzekutiv të Akademisë së Drejtësisë, Enver Fejzullahu.

Si është duke funksionuar Akademia e Drejtësisë? Cilat janë problemet dhe sfidat me të cilat përballet ajo? Cila është metodologjia që përdoret për hartimin e plan programit për plotësimin e nevojave të gjykatësve dhe prokurorëve për trajnime? Pse gjykatësit dhe prokurorët caktojnë seanca gjyqësore në të njëjtën kohë kur kanë edhe trajnime? Me hyrjen në fuqi të Ligjit të ri për Akademinë e Drejtësisë, sa është në gjendje kjo e fundit t’u përgjigjet kërkesave të gjykatësve, prokurorëve dhe personave nga profesionet e lira, për trajnime?

Për të gjitha këto më shumë ndiqeni intervistën me Enver Fejzullahun. /BetimipërDrejtësi

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë