Sfidat e Akademisë së Drejtësisë (Emisioni i plotë)

Author

“Betimi për Drejtësi”

Shtator 5, 2020

Prishtinë – Ndiqeni intervistën me drejtorin ekzekutiv të Akademisë së Drejtësisë, Enver Fejzullahu.

Si është duke funksionuar Akademia e Drejtësisë? Cilat janë problemet dhe sfidat me të cilat përballet ajo? Cila është metodologjia që përdoret për hartimin e plan programit për plotësimin e nevojave të gjykatësve dhe prokurorëve për trajnime? Pse gjykatësit dhe prokurorët caktojnë seanca gjyqësore në të njëjtën kohë kur kanë edhe trajnime? Me hyrjen në fuqi të Ligjit të ri për Akademinë e Drejtësisë, sa është në gjendje kjo e fundit t’u përgjigjet kërkesave të gjykatësve, prokurorëve dhe personave nga profesionet e lira, për trajnime?

Për të gjitha këto më shumë ndiqeni intervistën me Enver Fejzullahun. /BetimipërDrejtësi