Sekuestrimi / konfiskimi i pasurive të paligjshme

“Betimi për Drejtësi”

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për sekuestrimin/konfiskimin e pasurive të paligjshme.

Cilat kanë qenë rezultatet për vitin 2017 të Agjencisë për Administrimin e Pasurisë së Sekuestruar ose Konfiskuar si dhe shumë çështje tjera, ndiqeni intervistën me drejtorin e kësaj agjencie, Rrahim Rama ?

Gjatë emisionit, do të ndiqni rubrikën e monitorimit të rasteve të korrupsionit në të gjitha Gjykatat e Kosovës të përgatitur nga hulumtuesit e “Betimi për Drejtësi”.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë