SA PASURI E PALIGJSHME ËSHTË SEKUESTRUAR DHE KONFISKUAR NË VITIN 2015?

“Betimi për Drejtësi”

Drejtori i Agjencisë për Menaxhimin e Pasurisë së Sekuestruar dhe Konfiskuar, Rrahim Rama, ka folur për emisionin “Betimi për Drejtësi” për punën që kjo agjenci e ka bërë gjatë vitit 2015. Ndiqeni se sa ishte shuma e mjeteve që janë sekuestruar dhe konfiskuar gjatë vitit 2012?

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë