Rubrika e monitorimit të rasteve të korrupsionit (8 – 12 prill 2019)

Author

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

Prill 13, 2019

Ndiqeni rubrikën e monitorimit të rasteve të korrupsionit për periudhën kohore 8-12 prill 2019, të përgatitur nga hulumtuesit e emisionit “Betimi për Drejtësi”.

Sa seanca janë caktuar nga Gjykatat Themelore të Republikës së Kosovës gjatë kësaj periudhe raportuese? Sa seanca janë mbajtur dhe sa janë shtyrë? Sa është numri i personave të akuzuar në këto raste, dhe cilit profil i takojnë ata? Çfarë vendimi u mor për rastin e ish-drejtorit të Inspeksionit në Komunën e Obiliqit, Avdi Mjeku? Pse po akuzohet zyrtari policor Jeton Menxhiqi? A u konfirmua aktakuza ndaj kryetarit të Komunës së Istogut, Haki Rugova?/Betimipërdrejtësi