“Betimi për Drejtësi” është emision i specializuar për fushën e sundimit të ligjit, i cili prodhohet nga Instituti i Kosovës për Drejtësi  (IKD) – organizatë joqeveritare dhe jofitimprurëse dhe Radio Televizioni Publik i Kosovës (RTK). Emisioni do të transmetohet çdo javë në prime time në Radio Televizionin Publik të Kosovës, në kanalin RTK1, të shtunën, prej orës 20:10, ndërsa ritransmetimi bëhet të nesërmen në mesditë.

Ekipi i emisionit “Betimi për Drejtësi” përbëhet prej një stafi profesional dhe me përvojë në fushën e gazetarisë dhe drejtësisë, i cili mundëson realizimin e emisionit, duke respektuar të gjitha standardet profesionale të gazetarisë për të trajtuar sa më profesionalisht temat rreth sundimit të ligjit. Përmes storieve hulumtuese, analitike si dhe debatit në studio emisioni “Betimi për Drejtësi” synon të ngritë në diskutim publik problemet në fushën e sundimit të ligjit.

Në këtë drejtim bashkërisht me emisionin është zhvilluar edhe portali “Betimi për Drejtësi”, në të cilin do të publikohen lajme, hulumtime dhe analiza të trajtuara profesionalisht rreth fushës së sundimit të ligjit. Portali “Betimi për Drejtësi” do të ketë në fokus trajtimin e lajmeve ditore, duke synuar lajme të rëndësisë së veçantë, të cilat kanë peshë në fushën e sundimit të ligjit në Kosovë. Investimi më i madh do të bëhet në hulumtimin dhe analizimin e temave nga sundimi i ligjit, në mënyrë që të informohet opinioni publik, politikëbërësit dhe zbatuesit e ligjit rreth të vërtetës.

Kryeredaktor: Betim Musliu
Redaktor: Hyrije Mehmeti
Redaktor ligjor: Ehat Miftaraj
Menaxher i Financave dhe Administratës: Xheladin Bytyçi
Email: [email protected]
Adresa: Rruga “Rrustem Statovci”, Hyrja I, Numër 1.
10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë