Rishikimi i Sektorit të Drejtësisë

“Betimi për Drejtësi”

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për “Rishikimin e Sektorit të Drejtësisë”. Si po funksionon sektori i sundimit të ligjit, përkatësisht sistemit të drejtësisë në Kosovë? Çka synohet me rishikimin e sektorit të sundimit të ligjit, të cilin po e udhëheq Ministria e Drejtësisë? Cilat institucione do të përfshihen në procesin e rishikimit të sektorit të sundimit të ligjit? Kush janë të përfshirë në këtë proces të rishikimit të sektorit të sundimit të ligjit? Çka ka nevojë që të rishikohet, ndryshohet, plotësohet, krijohet apo shuhet? A do të ketë proces të vetingut sërish në Kosovë? Kur do të përfundojë dhe çka pritet përfundimisht nga procesi i rishikimit të sektorit të sundimit të ligjit? Për të gjitha këto dhe më shumë debatojnë mysafirët e ftuat të Betim Musliut, të cilët janë:

Ardian Bajraktari, Ministria e Drejtësisë

Vigan Qorroli, Jurist

Ehat Miftaraj, Instituti i Kosovës për Drejtësi

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë