Reforma në administratën gjyqësore

“Betimi për Drejtësi”

Ndiqni emisionin “Betimi për Drejtësi” për reformat në administratën gjyqësore. Sfidat në reformimin e gjyqësorit vazhdojnë të mbesin ende sfida me të cilat përballen i gjithë sistemi gjyqësor. Në këtë drejtim, sfidat në administratën gjyqësore janë shumë të rëndësishme.

Për të gjitha këto dhe më shumë, ndiqeni intervistën me z.Shkelzen Maliqi, drejtor në Sekretariatin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës.

Gjatë emisionit ndiqeni rubrikën e monitorimit të rasteve të korrupsionit të përgatitur nga hulumtuesit e emisionit “Betimi për Drejtësi”.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë