Në këtë rubrikë Ju shikues/lexues të nderuar mund të raportoni për raste, të cilat mund të hulumtohen dhe transmetohen nga ekipi i emisionit “Betimi për Drejtësi”.

Raportimin e rasteve mund ta bëni në këto adresa elektronike:

Formulari i Raportit
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

Kontakti

+383 44 100679 (viber)
+0800 22 222

Betimi për Drejtësi
Rruga “Rrustem Statovci”, Hyrja I, Numër 1.
10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës
[email protected]

www.betimiperdrejtesi.com
www.kli-ks.org
www.ndihmajuridikeikd.org
www.platforma.ndihmajuridikeikd.org
www.ejudiciary.org

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë