Qasja e Komisionit për Legjislacion për sundimin e ligjit (Emisioni i plotë)

Author

“Betimi për Drejtësi”

Qershor 13, 2020

Prishtinë – Ndiqeni intervistën me kryetarin e Komisionit për Legjislacion në Kuvendin e Republikës së Kosovës, Shkëmb Manaj.

Cilat do të jenë parimet që do ta udhëheqin punën e Komisionit për Legjislacion? Cili do të jetë bashkëpunimi me organizatat e shoqërisë civile dhe partnerët ndërkombëtarë? A do të hartohet Rregullorja e re e Punës së Kuvendit? Cila do të jetë agjenda e punës së Komisionit për Legjislacion? Cilat ligje do të monitorohen për zbatimin e tyre në praktikë? Si do të kontrollohet Qeveria nga Kuvendi? Cila do të jetë qasja e komisionit për procesin e rishikimit funksional të sektorit të sundimit të ligjit? Çfarë thotë për vetingun në sistemin e drejtësisë dhe institucionet tjera?

Për të gjitha këto më shumë ndiqeni intervistën me z. Shkëmb Manaj. /BetimipërDrejtësi