PSE PROKURORËT NUK E ZBATOJNË LIGJIN PËR KOMPETENCAT E ZGJERUARA TË PASURISË?

“Betimi për Drejtësi”

Sipas Drejtorit të Agjencisë për Menaxhimin e Pasurisë së Sekuestruar, Rrahim Rama e vetmja zgjidhje për luftimin e fenomenit të pasurive të paligjshme është zbatimi i ligjeve që janë në fuqi, përkatësisht Kodeve dhe Ligjit për Kompetencat e Zgjeruara për Konfiskimin e Pasurisë së Fituar me Vepër Penale. Ndiqeni se çfarë thotë për emisionin “Betimi për Drejtësi” Rrahim Rama se pse nuk po zbatohen këto ligje nga sistemi i drejtësisë?

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë