PSE PO ZVARRITET EMËRIMI I PROKURORËVE SERB NË PROKURORINË THEMELORE NË MITROVICË? (VIDEO)

“Betimi për Drejtësi”

Kryeprokurori, Shyqyri Syla, në një intervistë për emisionin “Betimi për Drejtësi”, ka shpjeguar se pse po zvarritet dekretimi  i prokurorëve serb, të cilët parashihet të integrohen në strukturat e sistemit prokurorial të Republikës së Kosovës. Kryeprokurori Syla flet edhe për nevojat që ka kjo prokurori dhe për numrin e pamjaftueshëm të prokurorëve. Ndiqeni se çfarë thotë Kryeprokurori Syla për këto çështje?

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë