PSE NUK PO LEJOHET SHITJA E PASURIVE TË SEKUESTRUARA NGA AGJENCIA?

“Betimi për Drejtësi”

Rrahim Rama, Drejtori i Agjencisë për Menaxhimin e Pasurisë së Sekuestruar dhe Konfiskuar në një intervistë për emisionin “Betimi për Drejtësi” ka folur për mos lejimin e shitjes së pasurisë së sekuestruar nga kjo Agjenci. Sipas tij, kjo gjë po i shkakton dëme buxhetore Buxhetit të Kosovës. Ndiqeni se çfarë thotë Rrahim Rama lidhur me kërkesat që e kjo Agjenci i ka bërë për lejimin e shitjes së kësaj pasurie?

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë