PSE NUK KA BASHKËPUNIM NDËRINSTITUCIONAL NË LUFTIMIN E PASURIVE TË PALIGJSHME?

“Betimi për Drejtësi”

Institucionet e drejtësisë vazhdojnë të dështojnë në komunikim, koordinimi dhe bashkëpunim në luftimin e aktiviteteve kriminale. “Kur bëhet ftesa në gjuhën shqipe pak si zor realizohet takimi”, kështu shprehet Rrahim Rama, Drejtor i Agjencisë për Menaxhimin e Pasurisë së Sekuestruar dhe Konfiskuar në një intervistë për emisionin “Betimi për Drejtësi”, duke ju referuar vullnetit dhe gatishmërisë së institucioneve për të zbatuar ligjin. Ndiqeni se çfarë thotë Rama për bashkëpunimin ndërinstitucional?

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë