PSE NJË PJESË E PASURISË SË SEKUESTRUAR DHE KONFISKUAR NUK MENAXHOHET NGA AGJENCIA?

“Betimi për Drejtësi”

Lidhur me diskrepancat në mes të të dhënave nga Koordinatori Nacional për Luftimin e Krimeve Ekonomike dhe Agjencisë për Menaxhimin e Pasurisë së Sekuestruar dhe Konfiskuar, Drejtori Rrahim Rama, thotë se jo të gjitha pasuritë e sekuestruara dhe konfiskuara arrijnë të menaxhohen nga Agjencia. Sipas tij, kjo po ndodhë për shkak se Gjykatat në këto rast nuk po e zbatojnë ligjin për ta urdhëruar Agjencinë që të ekzekutoj vendimet e Gjykatave për sekuestrim apo konfiskim.  Ndiqeni se çfarë thotë Rrahim Rama?

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë