Prokuroria anulon vendimin e kundërligjshëm të prokurores Drita Hajdari

EMISIONI1
Author

Mediat kanë raportuar promon e emisionit “Betimi për Drejtësi” për debatin rreth konfiskimit të pasurisë së paligjshme në Kosovë dhe sesi Prokurori i Shtetit ka anuluar vendimin e kundëligjshëm të prokurores, Drita Hajdari.

Prill 29, 2014

Mediat kanë raportuar promon e emisionit “Betimi për Drejtësi” për debatin rreth konfiskimit të pasurisë së paligjshme në Kosovë dhe sesi Prokurori i Shtetit ka anuluar vendimin e kundëligjshëm të prokurores, Drita Hajdari.

Shih lajmin e plotë në BOTASOT.INFO