Prokurorët pa integritet?!

“Betimi për Drejtësi”

“Në Fokus” të kësaj storie janë propozimet e Komisionit për Emërimin e Prokurorëve, të cilët në listën për prokurorë, kanë futur kandidatë të rënë në integritet në kundërshtim të plotë me ligjet në fuqi. Komisioni për Emërimin e Prokurorëve ka propozuar kandidatë pa integritet, të cilët më parë janë larguar nga sistemi i drejtësisë. Madje, këta kandidatë nuk kishin kaluar më parë as në Këshillin Gjyqësor e as në Këshillin Prokurorial. Se si ka ndodhur dhe pse ka ndodhur që tash të propozohen këta kandidatë për prokurorë, ndiqeni në vazhdim rubrikën “Në Fokus”.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë