Projektligji për pagat, ndërhyrje në drejtësi

“Betimi për Drejtësi”

Prishtinë, 3 tetor 2018 – Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për Projekt-Ligjin për Pagat e Sektorit Publik, me fokus në ndërhyrjet dhe pavarësinë e pushtetit gjyqësor që cënohet përmes këtij projektligji si dhe pasigurinë juridike që krijohet për gjykatësit dhe prokurorët. Për të diskutuar për këtë temë mysafir të Betim Musliut janë: Riza Livoreka, Kryetar i Shoqatës së Gjykatësve të Kosovës dhe Ehat Miftaraj, Drejtor Ekzekutiv i Institutit të Kosovës për Drejtësi.

Gjatë emisionit do të mund të ndiqni edhe rubrikën e monitorimit të rasteve të korrupsionit në të gjitha Gjykatat Themelore të Republikës së Kosovës

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë