Programi për kompensimin e viktimave të krimit

“Betimi për Drejtësi”

Prishtinë – Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për kompensimin e viktimave të krimit në Kosovë.

Çka është programi për kompensimin e viktimave të krimit në Kosovë? Çka përfshinë kompensimi i viktimave të krimit? Për cilat vepra penale qytetarët mund të kërkojnë kompensim të tillë nga shteti përmes këtij programi? Cilat janë llojet e kompensimit dhe vlera e kompensimit që mund të bëhen? Sa raste të tilla janë trajtuar nga Komisioni në fjalë?

Për të gjitha këto dhe më shumë, ndiqni intervistat me Kryetaren e Komisionit për Kompensimin e Viktimave të Krimit, znj. Nesrin Lushta, anëtarin z.Ardian Bajraktari dhe hulumtuesen ligjore në Qendrën për Ndihmë Juridike të Institutit të Kosovës për Drejtësi, znj. Arrita Rezniqi.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë