Politika e dënimeve në Kosovë

“Betimi për Drejtësi”

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për politikën ndëshkimore në Gjykatat e Republikës së Kosovës, e cila vazhdon të mbetet sfidë për të gjithë gjykatësit. Në rastet e njëjta, për rrethana pothuajse të ngjashme, gjykatësit vazhdojnë të shqiptojnë dënime të cilat nuk janë unike, duke krijuar një praktikë e cila konsiderohet si mbrapshtë sepse interpretohet në mënyra të ndryshme në publik, duke e humbur besueshmërinë. Së fundmi është krijuar edhe një udhëzues për politikën ndëshkimore.

Për të gjitha këto dhe më shumë, ndiqeni intervistën me z.Enver Peci, Kryetar i Gjykatës Supreme të Kosovës.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë