Pjesëmarrja e qytetarëve në vendimmarrje

“Betimi për Drejtësi”

Prishtinë – Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për pjesëmarrjen e qytetarëve në vendimmarrje, që njëherit është parakusht për zhvillimin e demokracisë lokale.

“Betimi për Drejtësi” trajton temën e pjesëmarrjes së qytetarëve në procesin e planifikimit të buxhetit të komunave. Cilat janë sfidat dhe praktikat e mira të përfshirjes së qytetarëve në vendimmarrje? Sa janë të vetëdijshëm qytetarët për të drejtat, mundësitë dhe rëndësinë e pjesëmarrjes në procesin e buxhetimit? Sa i kushtojnë rëndësi komunat sigurimit të pjesëmarrjes së qytetarëve në vendimmarrje? Çfarë mund të bëhet më shumë?

Për të gjitha këto dhe më shumë, ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi”, i cili ju jep përgjigje pyetjeve që ndërlidhen me procesin e planifikimit të buxhetit, ku do të flasin të gjithë akterët e përfshirë në këtë proces.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë