Performanca e gjyqësorit

“Betimi për Drejtësi”

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për performancën e gjyqësorit, e cila vazhdimisht është kritikuar për shkak të numrit të madh të lëndëve të grumbulluara, të cilat mbesin të pazgjidhura në gjykatat e Republikës së Kosovës. Për këtë çështje dhe më shumë, ndiqeni intervistën me Hydajet Hysenin, Drejtor i Njësitit për Shqyrtimin e Performancës së Gjykatave.

Gjatë emisionit, do të ndiqni rubrikën e monitorimit të rasteve të korrupsionit në të gjitha Gjykatat e Kosovës të përgatitur nga hulumtuesit e “Betimi për Drejtësi”.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë