Nehat Idrizi: Politika ka pasur mundësi të ndikoi në gjyqësor në disa mënyra

“Betimi për Drejtësi”

Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), Nehat Idrizi, ka folur për emisionin “Betimi për Drejtësi” për ndërhyrjet e mundshme politike në sistemin gjyqësor. Sipas tij, ndërhyrjet politike kanë mund të ndodhin kryesisht në dy mënyra. Ajo e përzgjedhjes së anëtarëve të KGJK-së dhe mënyra e procesimit të kërkesave buxhetore. Për të parë se cilat janë mundësitë e interferimeve politike në fushën e gjyqësisë, sipas Idrizit, ndiqni deklaratën e tij:

 

 

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë