“NË KËRKIM” SË SHPEJTI NË BETIMI PËR DREJTËSI

Llogo per FB - Betimi per Drejtesi
Author

“Betimi për Drejtësi”

Prill 7, 2014

Në këtë rubrikë së shpejti do të publikohen fotografi dhe të dhëna tjera për personat të cilët janë në kërkim nga Policia e Kosovës apo institucionet ndërkombëtare të sigurisë, të cilët dyshohen për kryerjen e veprave të ndryshme penale. Informacionet që do të publikohen do të ndihmojnë qytetarët që të jenë të informuar për këta persona në kërkim si do të ndihmojë në ngritjen e bashkëpunimit të qytetarëve me organet policore për të ofruar çfarëdo informacioni në lidhje me këta persona tek Policia e Kosovës. (Telefononi Policinë e Kosovës – 192)