Në garën për Kryeprokurorin kanë mbetur edhe 8 kandidatë, fituesi dihet në fillim të qershorit (Video)

Foto e kandidateve per Kryeprokuror te Shtetit - Foto per Web
Author

Mediat kanë raportuar për emisionin “Betimi për Drejtësi” për garën për Kryeprokuror të Shtetit. Mediat kanë cituar intervistën e avokatit Dastid Pallaska dhënë në emisionin “Betimi për Drejtësi”, i cili ka folur për rolin dhe rëndësinë e institucionit të Prokurorit të Shtetit dhe kriteret në të cilat duhet të bazohet përzgjedhja e Kreprokurorit të ri të Shtetit.

Maj 13, 2014

Mediat kanë raportuar për emisionin “Betimi për Drejtësi” për garën për Kryeprokuror të Shtetit. Mediat kanë cituar intervistën e avokatit Dastid Pallaska dhënë në emisionin “Betimi për Drejtësi”, i cili ka folur për rolin dhe rëndësinë e institucionit të Prokurorit të Shtetit dhe kriteret në të cilat duhet të bazohet përzgjedhja e Kreprokurorit të ri të Shtetit.

Shih lajmin e plotë në GAZETAEXPRESS.COM