“NË FOKUS” SË SHPEJTI NË BETIMI PËR DREJTËSI

“Betimi për Drejtësi”

Në këtë rubrikë së shpejti do të postohen hulumtime dhe analiza të ndryshme nga fusha e sundimit të ligjit. Hulumtimet dhe analizat do të jenë të mbështetura me argumente dhe dëshmi relevante për probleme të caktuara. Kjo rubrikë është hapësirë dhe mundësi për të gjithë qytetarët që kanë informacione të rëndësishme dhe me interes për  informimin e publikut që të hulumtohen dhe analizohen nga stafi i emisionit “Betimi për Drejtësi” për tu transmetuar më pas në portalin “Betimi për Drejtësi” apo në emisionin “Betimi për Drejtësi” në RTK1.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë