NË FOKUS – Rastet e korrupsionit në punë në Prokurorin e Shtetit – 3

“Betimi për Drejtësi”

Në këtë rubrikë ndiqeni storien përmbledhëse të rasteve të korrupsionit, të cilat janë duke u hetuar në të gjitha Prokuroritë Themelore të Kosovës si dhe në Prokurorinë Speciale të Republikës së Kosovës. Ndiqeni se sa raste dhe persona janë në punë që janë regjistruar deri më datën 30 prill 2014 dhe që po hetohen për vepra penale korruptive në secilën Prokurori Themelore dhe në Prokurorinë Speciale të Republikës së Kosovës? Sa persona janë akuzuar? Ndaj sa personave janë hedhur kallëzimet penale nga ana e prokurorëve? Ndaj sa personave janë pushuar hetimet nga ana e prokurorëve për rastet e korrupsionit?

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë