Mungon i akuzuari, shtyhet seanca për vjedhje të energjisë elektrike

Raporton: Verona KADRIU

Ferizaj – Seanca e paraparë të mbahej në ora 14:00, të martën  në Gjykatën Themelore në Ferizaj ndaj të akuzuarit Naim Xhuka për shkak të veprës penale “vjedhje e shërbimeve komunale”, nuk u mbajt pasi që mungoi i akuzuari.

Gjyqtarja e çështjes, Hysnije Gashi konstatoi se i pandehuri është ftuar në mënyrë të rregulltë dhe ftesën e ka pranuar, ndërsa mungesën nuk e ka arsyetuar. Andaj për shkak të mosplotësimit të kushteve ligjore shqyrtimi gjyqësor i caktuar nuk u mbajt, ndërsa seanca e radhës nuk u caktua për ndonjë datë konkrete.

Sipas aktakuzës së ngritur nga Prokuroria Themelore në Ferizaj, i pandehuri Naim Xhuka akuzohet për veprën penale “vjedhje e shërbimeve komunale”, sepse në kohë të pacaktuar e deri më 20 dhjetor 2013, në shtëpinë e tij në fshatin Pleshinë, Komuna e Ferizajt, gjatë kontrollit të njehsorit elektrik nga KEDS-i, është konstatuar se është furnizuar me energji elektrike në mënyrë ilegale, duke dëmtuar KEDS-in në shumë prej 264,90 euro.

 

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë