MUNGON DËSHMITARI, SHTYHET SEANCA NDAJ TË AKUZUARVE PËR KORRUPSION

Raporton: Adem KRASNIQI

Prishtinë – Seanca e paraparë të mbahet sot, ndaj të akuzuarve Azem Hajdari dhe Pren Krasniqi, në Gjykatën Themelore në Prishtinë, u shty për shkak të mosprezencës të dëshmitarit Leonard Hoxha. “Seanca e sotme duhet të shtyhet sepse nuk prezenton dëshmitari Hoxha, sepse i njëjti e ka ndërru vendbanimin dhe nuk e kemi ditur se ku ta dërgojmë ftesen për seancën e sotme” tha gjykatësja Shadije Gërguri. Pasi që palët u pajtuan me kërkesën e gjyqtarës Gërguri, e njëjta mori akvtendim që seanca e radhës e shqyrtimit gjyqësorë të mbahet më 6 prill 2016 në ora 11:00.

I akuzuari Azem Bajrami akuzohet se gjatë peridhës dhjetor 2012 e deri më 11 prill 2013, në cilësinë e personit zyrtar përgjegjës për menaxhimin e aseteve të KEK-ut, në mënyrë të vazhdueshme ka marrë ryshfet deri 4 mijë e 500 euro, nga tani i dëmtuari Leonard Hoxhaj, pronar i NTSH “EGC”, firmë e cila është marrë me shpërndarjen e rrjetit të internetit dhe kabllovikut.

Kurse i akuzuari tjetër Pren Krasniqi, akuzohet se në muajin mars 2013, i ka dhënë ryshfet të pandehurit Azem Bajrami, pasi që ky i fundit nëpërmjet Leonard Hoxhajt, ka kërkuar shumën prej 5 mijë eurove, me qëllim që t’i lejoj të pandehurit Pren Krasniqi, shfrytëzimin e aseteve të KEK-ut, duke shpërndarë rrjetin e internetit nëpër shtyllat e KEK-ut, në fshatrat e komunës së Gjakovës.

 

 

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë