Monitorimi i rasteve të korrupsionit

“Betimi për Drejtësi”

Ndiqeni rubrikën javore të monitorimit të rasteve të korrupsionit në kuadër të emisionit “Betimi për Drejtësi”. Në këtë rubrikë do të përfshihen të gjitha rastet e korrupsionit të monitoruara dhe raportuara nga ekipi i “Betimi për Drejtësi”. Për të mësuar më shumë për të gjitha detajet e këtyre raportimeve veç e veç, vizitoni uebsajtin www.betimiperdrejtesi.com

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë