MILAIM VESELI MBROHET NË HESHTJE, DY TË AKUZUARIT E TJERË NUK E PRANOJNË FAJËSINË PËR VEPRËN PENALE LËNDIM I LEHTË TRUPOR

Raporton: Verona KADRIU

Ferizaj – Të martën, në Gjykatën Themelore në Ferizaj është mbajtur shqyrtimi gjyqësor ndaj të akuzuarëve Milaim Veseli dhe Selim Veseli  të cilët akuzohen për veprën penale “lëndim i lehtë trupor në bashkëkryerje” dhe Bajram Muharremi i cili akuzohet për veprën penale “lëndim i lehtë trupor”.

Në këtë shqyrtim gjyqësor, sa i përket veprës penale që ngarkohet  i akuzuari Milaim Veseli deklaroi se do të mbrohet në heshtje. Ndërsa dy të akuzuarit e tjerë Selim Veseli dhe Bajram Muhaxheri deklaruan se do të paraqesin mbrojtjen e tyre, por nuk e pranuan fajësinë për veprën penale që u ngarkohet me aktakuzën e ngritur nga Prokuroria Themelore në Ferizaj.

Sipas pikës 1 të aktakuzës Milaim Veseli dhe Selim Veseli akuzohen në bashkëkryerje për veprën penale “lëndim i lehtë trupor” nga neni 188 paragrafi 2 lidhur me nenin 31 të Kodit Penal të Kosovës  sepse me datë 1 shtator 2013 në parkingun e restaurantit “Kulla” në Ferizaj, gjer sa ishin në një dasëm, ka filluarnjë mosmarrëveshje verbale në mes të Milaim Veselit dhe Enver Muharremit – vëllau i tani të akuzuarit Bajram Muharremi , për shkak që dikush ka gjuajtur një shishe të birrës në sofrën ku ishin duke pirë të pandehurit, ku pastaj ata kanë dal në parkingun e restaurantit , dhe aty ka filluar rrahja, ku Milaim Veseli e ka goditur me grushta Bajram Muharremin, ndërsa djali i tij Selim Veseli e ka goditur me shishe të birrës në kokë, ku nga kjo goditje i dëmtuari pëson lëndime të lehta trupore dhe atë plagë shqyese e ndrydhëse në regjionin parietal të kokës, me pasoja të përkohshme për shëndetin.

Pika 2 e aktakuzës e ngarkon të pandehuri Bajram Muharremi me veprën penale “lëndim i lehtë trupor” nga neni 188 paragrafi 1 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës, sepse në kohën dhe vendin e njejtë (në parkingun e restataurantit “Kulla” në Ferizaj, gjer sa ishin në një dasëm, ka filluar një mosmarrëveshje verbale në mes të Milaim Veselit dhe Enver Muharremit – vëllau i tani të akuzuarit Bajram Muharremi, ashtu që ata pastaj kanë dal në parkingun e restaurantit kanë filluar të rrahen ku i pnadehuri Bajram Muharremi i ka goditur tani të bashkëakuzuarit e tij- të dëmtuarit Milaim Veseli dhe djalin e tij Selim Veseli me grushta në pjesë të ndryshme të kokës, ku nga pasojat e kësaj goditjeje të dëmtuarit kanë pësuar lëndime të lehta trupore me pasoja të përkohshme për shëndetin.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë