Mbyllja e dyshimtë e rastit, pa kontroll gjyqësor!

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

Ndiqeni hulumtimin rreth mbylljes së një rasti pa kontroll të gjyqësorit nga Prokuroria Themelore në Prizren.

Si pacientja që kishte probleme gjatë dhe pas lindjes ishte vërtetuar se mjekët në trupin e saj kishin harruar të hiqnin fashat?

Me çfarë problemesh ishte ballafaquar foshnja e porsalindur dhe pse babai i saj i lë fajtor mjekët e spitalit të Prizrenit ?

Si ishte denoncuar rasti në Polici dhe Prokurori?

Si ishte hudhur kallëzimi penal nga prokurori edhepse ekspertiza kishte konstatuar pakujdesi të mjekut gjatë trajtimit?

Çfarë thonë për këtë akterët e përfshirë në këtë rast, mjekët, prokuroria, ekspertja ligjore e të tjerë ?

Gjatë emisionit “Betimi për Drejtësi”, do të ndiqni edhe rubrikën e rregullt të monitorimit të rasteve të korrupsionit në të gjitha gjykatat e Kosovës.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë