LUFTA KUNDËR KORRUPSIONIT (EMISIONI I PLOTË)

“Betimi për Drejtësi”

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për problemet me të cilat ballafaqohet Prokuroria Themelore në Mitrovicë. Cilat janë sfidat e kësaj prokurorie? Sa ka mungesë të prokurorëve dhe pse po zvarritet emërimi i prokurorëve serb në këtë prokurori? Cilat janë rezultatet e punës së kësaj prokurorie? Cilat është performanca e prokurorëve të kësaj prokurorie? Çka po ndodhë me parashkrimin e lëndëve në Gjykatën në very? Sa po luftohet korrupsioni nga Prokuroria Themelore në Mitrovicë? Çka po ndodhë me parashkrimin e lëndëve të korrupsionit? Çka po ndodhë me rastin e ish-prokurores së kësaj prokurorie Vahide Badivuku? Për çfarë ka ngritur kallëzim penal prokurorja Badivuku ndaj Kryeprokurorit të Mitrovicës Shyqyri Syla? A ka ushtruar ndikim Kryeprokurori Syla tek prokurorja Badivuku? Kush janë të fortit që i kanë qëndruar mbrapa prokurores Vahide Badivuku? Sa lëndë janë parashtruar ndaj prokurores Badivuku, ndaj së cilës po zhvillohet një proces gjyqësor ?Si vlerësohet trajtimi i lëndëve disiplinore nga Zyra e Prokurorit Disiplinor? Si vlerësohet përfaqësimi i ri në Këshillin Prokurorial të Kosovës?

Për të gjitha këto, ndiqni intervistën me Kryeprokurorin e Prokurorisë Themelore të Mitrovicës, z. Shyqyri Syla.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë