Llogaridhënia në gjyqësor (Emisioni i plotë)

Author

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

Tetor 31, 2020

Prishtinë – Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për llogaridhënien në sistemin gjyqësor të Republikës së Kosovës.

Cilat janë sfidat me të cilat po përballet Gjykata Supreme? Sa është duke u zbatuar Udhëzuesi për politikë ndëshkimore? Si po trajtohen rastet e korrupsionit nga sistemi i drejtësisë? Çfarë thotë mendimi i Gjykatës Supreme lidhur me mungesën e kontrollit gjyqësor në procedurë hetimore?

Për të gjitha këto dhe më shumë, ndiqeni intervistën me kryetarin e Gjykatës Supreme, z. Enver Peci. /BetimipërDrejtësi